ВИРТУЕЛНА ТУРА

Погледнете ги некои од пчеларниците на нашите членови и дознајте за нашите вредности: грижа за животната средина и биодиверзитетот, производство на безбеден, квалитетен и сертифициран мед и грижа за социоекономскиот развој на руралните средини.

ПРОИЗВОДИ

Разгледајте ги нашите продукти.

РЕЦЕПТИ

Некои од вкусните јадења кои можете да ги приготвите со нашиот мед.

Медени колачиња со ореви

Супер-вкусни колачиња подготвени за половина час!

Банани со мед и ореви

Бананите со мед и ореви се вкусни и хранливи.

Млечно смуди со банана и мед

Пробајте го ова вкусно смуди со банана и вкусен мед!

Колачиња од мед и путер од кикирики

Пробајте да ги направите овие супер-вкусни колачиња од мед и путер од кикирики!

ЕДУКАЦИЈА

Научете како подобро да се грижите за вашите пчелни семејства.

ПОДДРЖАНО ОД: